Nmbs kortingskaarten gezinsbond


nmbs kortingskaarten gezinsbond

Zodra je 10 bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart in de aangesloten handelszaken. De lidkaart waarmee je spaart, wanneer je lid wordt van de gezinsbond, krijg je een lidkaart toegestuurd. Met deze visie en voorstellen gaan wij lobbyen bij de beleidsmakers, en dit op alle niveaus: federaal, Vlaams, Brussels en Europees.

Vergeet ook zeker je lidkaart niet. De belangen van gezinnen verdedigen, daar draait het om bij gezinspolitiek.

Hoe meer gezinnen wij vertegenwoordigen, hoe groter onze impact op het beleid. . De korting komt in een online portemonnee verbonden aan je lidmaatschap.

Nmbs GO passen (52, 5 korting lIJN-kaarten (tien rittenkaart 16, 10 korting). Wist je dat je als lid ook korting kan krijgen op je energiefactuur? Een visie en voorstellen uitwerken over thema's die gezinnen nauw aan het hart liggen. Daarbij houden we én doel voor ogen: de leefwereld van gezinnen verrijken, verbeteren en versterken. Samenwerken loont vaak de moeite! Ook via De Bond, het magazine van de Gezinsbond, informeren we je over tal van voordelen. Zoals kinderbijslagen, combinatie gezin en werk, kinderopvang, onderwijs, milieu en gezondheid, vennenbos zwembad korting zorg, pensioenen en zoveel meer. Neem zeker eens een kijkje in het Bondsblad dat je om de veertien dagen in je bus vindt, of bekijk hier de ledenvoordelen. Tijdens de kermis organiseert onze afdeling van de Gezinsbond op zaterdag 16 september opnieuw een wandeling in Nieuwerkerken. De Gezinsbond is een ledenorganisatie.


Sitemap