Koga f3 6.0 korting


koga f3 6.0 korting

de traditionele ketting vervangt. Waar vroeger de fietsframes van het merk koga Miyata waren, is dit in 2010 veranderd. U kunt bij ons in de webshop de koga.1, koga.0 en de koga.0 kopen. Deze trekkingfiets is de ultieme combinatie van functionaliteit en vormgeving.

Koga.0 kopen?koga f3 6.0 korting

De koga Kimera is voorzien van een lichtgewicht carbon frame en is uitgerust met Shimano onderdelen. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Daar zit een hoop liefde en passie in! U kunt op onze webshop, en bij onze dealers, terecht voor diverse fietsen met elektrische trapondersteuning. Deze fiets word binnenkort verwacht. Afmontage, specificaties, versnellingen model, shimano Alfine 11 versnellingsnaaf, remmen achter. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de dure, elektrische onderdelen van de fiets. Modeljaar 2018, basiskenmerken, specificaties, type versnelling, naafversnelling, type rem.

Uw Bike Totaal winkel helpt u graag met het samenstellen van een koga Signature. Is die koga racefiets toch niet helemaal naar uw wens? Tot 2010 werden de frames van koga fietsen door Miyata geproduceerd.

Korting bol com januari 2019
Kortingscode 123 inkt.nl


Sitemap