Wijn korting albert heijn


wijn korting albert heijn

alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 16 jaar en geen sterk alcoholische drank aan jongeren onder de 18 jaar. Voor bieraanbiedingen geldt: maximaal 6 kratten of trays per klant. Voor 2e gratis geldt: Je krijgt 50 korting op de totaalprijs.

Wijn korting albert heijn
wijn korting albert heijn

Alle rode wijn per doos (69 ). Lekker lang natafelen met een goede wijn en wat kaasjes? Non-foodaanbiedingen, kortingen op bijv.

Je kunt een AH Bonuskaart gratis aanvragen in elke Albert Heijn-winkel. Je ontvangt 10 korting bij aankoop van 6 flessen van dezelfde wijn. Voor de AH Bonusaanbiedingen geldt maximaal 6 artikelen per aanbieding per klant. Bonusaanbiedingen zijn in principe geldig gedurende 1 week zoals is aangegeven in de Bonusfolder. Dit geldt niet in combinatie met andere wijnaanbiedingen. De medewerkers van Albert Heijn vragen bij aankoop van alcohol om legitimatie. Voor minder alledaagse artikelen heb je in onze grotere winkels de meeste keuze. Bonusvoorwaarden, het grootste deel van de AH Bonusaanbiedingen is verkrijgbaar bij alle AH-winkels. Voor deze aanbiedingen geldt: OpOp. De looptijd van de aanbiedingen zie je bovenaan elke Bonus-pagina. Voor 2e halve prijs geldt: Je krijgt 25 korting op de totaalprijs. Spaaritems en Air Miles voordeel zijn niet.


Sitemap