Korting foto op hout


korting foto op hout

We spannen uw canvas zorgvuldig met de hand over een hoogwaardig houten kader, en maken het stevig vast aan de achterzijde. Daarnaast is dit zeker ook aan te raden wanneer de foto een witte achtergrond heeft. Uw cadeaus komen gegarandeerd op tijd aan.

We printen jouw foto op steigerhouten planken voorzien van een whitewash afwerking.
Hierdoor komen de kleuren van de foto prachtig en levendig naar voren maar met behoud van de rustieke en robuuste uitstraling van hout.
Foto op, canvas Nu 25, korting.
Levertijd 1 dag Als beste beoordeeld met.9 Niet goed?

Een foto op hout geeft je foto een stoere look door new york pizza afhalen de unieke houtstructuur. Je kunt er ook voor kiezen om de foto op een kast neer te zetten. Laatste nieuws - Enorme toename in de verkoop van foto op hout in het jaar 2018. . Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Canvas! Dit foto canvas werd ontworpen om de meest schitterende foto's af te drukken.

De factuur wordt per e-mail verstuurd. Gecertificeerd professioneel canvas Ons professionele canvas werd specifiek gecertificeerd voor het afdrukken van foto's op canvas. Standaard canvas kader (2 cm) Tijdens het productieproces maken we gebruik van een hoogwaardig spieraam gemaakt van sparrenhout voor uw foto canvas. Totaal levertijd: tot 6 werkdagen, wanddecoratie (behalve canvas productietijd: 2 tot 3 werkdagen. Goedkope prijzen, nu 45 nieuwjaar korting! Verzendkosten Mokken, nederland, promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 49 binnen het vasteland van Nederland Belgi. Wilt u mér dan 10 producten producten bestellen?


Sitemap