Ns dal voordeel 29 euro 2019


ns dal voordeel 29 euro 2019

deze treinkaartjes actie zelfs al verkrijgbaar voor 25! Maak dan gebruik van de goedkope treinkaartjes van de Spoordeelwinkel in combinatie met een lunch bij Bakker Bart! NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen, het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via. NS dagretour 19 (Januari 2019 opzoek naar een goedkope NS Dagretour? Je krijgt dan een nieuwe OV-chipkaart opgestuurd met een 40 kortingsabonnement dat je kunt ti sento sale ireland gebruiken voor reizen bij.

Tot 12 juli is het mogelijk om een NS Dagretour Lunch te kopen voor 20, waarbij de tickets geldig zijn tot Telegraaf dagkaart De dagkaart actie van de Telegraaf is razend populair en is in de eerste week al een paar duizend keer verkocht. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis.

Landal schoolvakantie korting, Hema 5 euro korting, Fnv menzis voordeel, 7 euro korting weekendjeweg,

Kijk op: /VakantieVeilingen, treinkaartjes bij ActieVanDeDag, er zijn drie verschillende aanbiedingen verkrijgbaar in januari 2019. Houdt er rekening mee dat de NS Groepstickets geldig zijn in de daluren en in het weekend de hele dag. T/m 31 januari te bestellen en te gebruiken t/m 28 februari 2019. Regelmatig zijn er goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar die geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Dit heeft u vaak al binnen enkele treinreizen terugverdiend. Bestellen kan via: Spoordeelwinkel/Meereisretour AH treinkaartjes 18 (januari 2018) Vanaf maandag koopt u goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. Bestellen kan via: /AHdagkaart, nS Seizoensretour 36, voor 36 bestelt u 3x een NS Weekenddagretour voor een bestemming naar keuze. Dit reisproduct betreft een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan. Te gebruiken t/m in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Goedkope dagkaarten bij Albert Heijn Zolang de voorraad strekt zijn er goedkope dagkaarten te koop bij Albert Heijn die zowel doordeweeks als in het weekend zijn te gebruiken in treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.


Sitemap