Hoeveel korting ov 65


hoeveel korting ov 65

dit 20 euro (10 euro als u een kortingskaart hebt). Dal Voordeel en, altijd Voordeel kunt u per jaar zeven, keuzedagen kopen. Icon, beste antwoord door Tochjo, 12:07, als u met uw persoonlijke OV-chipkaart reist met bus, tram en metro, of met treinen van andere vervoerders dan NS, dan krijgt u automatisch 34 procent korting bij reizen op saldo. Kijk op voor kortingsabonnementen. Wat moet u doen? Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden.hoeveel korting ov 65

Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting, ben 66 jaar. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke. Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist.

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Als u wisselt van bus/tram studentenkorting op iphone dan checkt u uit bij het verlaten van het vervoersmiddel. Overstappen, nog niet zo heel lang geleden betekende overstappen gewoon dat u van bus of trein wisselde. Van bus naar bus of van tram naar tram. Saldoreizen met leeftijdskorting kan alleen met een persoonlijke OV-chipkaart. Inloggen, annuleren, geef uw waardering: -/5, u kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen: Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Dat wil zeggen dat u er een geldbedrag opzet. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken. GVB Zone abonnement, voor zones: voltarief maand,00 reductietarief maand 30,50 tarief jaarabonnementen is maandbedrag x 10, gVB Only abonnement voltarief maand,00 reductietarief maand 61,00 tarief jaarabonnementen is maandbedrag. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken).

hoeveel korting ov 65


Sitemap