Kortingsactie snowworld zoetermeer


kortingsactie snowworld zoetermeer

zijn! Met vier pistes, de steilste indoorpiste van Europa en 10 skiliften biedt SnowWorld Zoetermeer een unieke beleving op echte sneeuw. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. In het wintersportdorp kun je niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw en jezelf voorbereiden op de wintersportvakantie, maar ook lekker shoppen en heerlijk dineren. Je krijgt zowel op zaterdag als zondag 2 keer 1,5 uur les. Er zijn vijf sleepliften, 4 bandliften en én touwlift die je naar boven kunnen brengen. Je leert bij deze cursus freestyle skin of snowboarden. Hier vind je 365 dagen per jaar wintersportplezier in Nederland.

Bezoek de website Corporate Algemene voorwaarden Privacy en cookie statement. Nu 5, snowworld korting beschikbaar - Vandaag 50 korting bij. Snowworld via, kortingscode.nl - Codes zijn getest.

Kortingsbonnen skien zoetermeer,

Vanaf 8 jaar kan er gekozen worden tussen skiles of snowboardles. In 1996 werd Snowworld in Zoetermeer geopend. Het is bij snowworld mogelijk om privéles te volgen. Iedere wintersportliefhebber kan zich vermaken in Snowworld Zoetermeer. Je kunt dan in de zomermaanden volledig leren skin of snowboarden. Voor de allerkleinsten is er 1 uur per week les gedurende 3 weken. Ook kun je dineren en/of lunchen bij Bistro Snowworld, het fonduerestaurant of het zelfbedieningsrestaurant. Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de anwb-winkel.


Sitemap