Korting spa zuiver sauna


korting spa zuiver sauna

het overigens bijzonder handig klein (maar uitvouwbare) plattegrondje alleen maar voor de begane grond. Er zijn diverse behandelingen en massages waar je van kunt genieten bij deze bijzondere wellness locatie. Waar is de sauna? Hier wordt gericht op de zogenaamde belangrijke pijlers: rust, beweging en voeding. Maar als puntje bij paaltje komt, kun je je hier echt een hele dag heerlijk ontspannen - en dat was voor mij het voornaamste. Tevens bevat de spa ook verschillende vergaderzalen. Je kunt vanaf deze locatie gemakkelijk met de tram naar het centrum om te gaan shoppen, feesten, uit eten en nog veel meer leuke activiteiten in Amsterdam. Behandelingen bij Spa Sport Hotel Zuiver Spa Sport Hotel Zuiver is een zeer ruim opgezette spa. Bedankt, voor de feedback!

Kortingscode Rookwinkel 2019 - Tot 70 Korting!korting spa zuiver sauna

For, zuiver, 2019 is a special year. Spa, sport Hotel, zuiver celebrates its 10-year anniversary with some festive deals. Rest, relaxation and the ultimate spa experience are the focal points of these deals.

Het is een spa waar je terecht kunt voor een divers aantal behandelingen en arrangementen. Als je je handdoeken huurt, tenminste. Wellnesscentra kunnen namelijk aardig duur zijn en je brengt hier daarom ook niet wekelijks een bezoekje aan. Ervaar bijvoorbeeld eens een Oosterse hammam of een gezichtsmassage. Maar besparen op de entreeprijs klinkt natuurlijk nog beter! Spa van Noord-Holland: Spa, sport Hotel, zuiver. Handig om te weten Vrouwendag Geen Badkledingdag Dinsdag, Woensdag en Donderdag Aantal verschillende sauna 's 6 Sauna 's Finse sauna, Infraroodsauna, Kleurensauna, Muzieksauna, Zoutsteensauna, Caldarium Aantal behandelingen 8 Behandelingen Hotstone massage, Manicure, Pedicure, Relaxmassage, Shiatsu massage, Sportmassage, Voetreflexmassage, Beautyafdeling Aantal faciliteiten 8 Faciliteiten Buitenzwembad, Dompelbad.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. (Daar moet ik aan toevoegen dat de keus in desserts wel erg goed was - en allemaal erg smakelijk, dat maakte het een en ander goed.). Spa, zuiver beschikt over een A la carte restaurant, brasserie, lounge bar en relax bar. Beetje te grauw voor mij, al dat grijs op de begane grond - ik vind het wit en zilver op de verdiepingen mooier en lichter. Niet alleen een vakkundig verzorgde opgieting door saunameester Michel, die de meest uitgebreide uitleg gaf aan de aanwezige beginners die ik tot nu toe heb gehoord, maar na de opgieting stond buiten een extra personeelslid klaar met fruit en bekertjes water, en deze dame nam. Gelukkig zijn er manieren waarop je kunt besparen op de kosten.

Q8 kortingsbon
Futurumshop kortingscode mei 2019
Uit eten met korting friesland
Essent vaste klanten korting


Sitemap