Appleparts.nl review


appleparts.nl review

scherm werkt en kan er niks op aanmerken. Het leek een van de ventilatoren, maar bij appleparts hebben ze dat goed onderzocht en het bleek het toch niet te zijn. Onderdeel zou slecht leverbaar zijn en de klant moet maar een duurdere reparatie aanschaffen. Prima advies om een SSD in mijn mac mini 2014 te plaatsen. Een oude man die tegelijkertijd in de shop stond werd geholpen bij instellingen van iPhone, eveneens zonder te hoeven betalen. Goede service, snelle afhandeling, en voor niet al te veel geld een professionele reparatie. Ik ben hier inmiddels 3 keer geweest en elke keer werd ik meteen geholpen. Vriendelijke mensen, mooie zaak, ik zou het iedereen aanbevelen. Jij bent ook een trol.

Al met al een hele dikke aanrader om hier heen te gaan als je voor weinig geld ook goede service verwacht. Met recht: niets DAN LOF! Appleparts reviews and fraud and scam reports. Ze hebben hem een paar dagen getest en kwamen tot de conclusie dat dat eigenlijk niet nodig was!

Het geluid was ook weg. Juiste adviezen en deskundigheid. Unknown, child safety, unknown, website status, safe. IP address, server Technologies, apache http Server, backend server. Kortom, als je problemen hebt met Apple, is Appleparts een aanrader! Goede service, snel geholpen en snel verkrijgbaar accessoires! Appleparts had het heel correct gehandeld, Ik kreeg netjes mijn aankoop bedrag terug.

Home - de Apple onderdelen shop van Is worth 1,256 USD - Home Kortingscodes en aanbiedingen tot 70 korting e-Kortingscode


User Rating
Recomended
Sitemap