Ns met korting reizen daluren


ns met korting reizen daluren

dat volgens aangegeven treinen en routes wordt gereisd. Dit geldt ook wanneer je meereist met iemand anders die een kortingskaart heeft. Check je langer dan een half uur voor het begin van je reis in dan zul je in geval van controle een boete krijgen omdat je ten onrechte van korting geniet. NS Flex kan aangevuld worden met een abonnement. Het voordeelurenabonnement als zodanig bestaat niet meer. 00 uur, gewapend met een thermosfles fairtradekoffie, een frisse quinoasalade en een tandenborstel. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren.ns met korting reizen daluren

Voordelig reizen in daluren. Dal Vrij: vrij reizen met NS in daluren. Wanneer u binnen de daluren incheckt kunt u gebruik maken van daluren korting of acties die enkel in de daluren geldig zijn.

ns met korting reizen daluren

Waar je eerst alleen voor 9:00 's ochtends geen korting had, is er nu ook een periode in de middag en avond bijgekomen dat je geen gebruik kunt maken van korting. Die voor wat betreft dit onderwerp nog hetzelfde zijn Hoe meer maatschappelijke kosten aan mobiliteit zijn verbonden, des te hoger het prijskaartje. Als voor u de middagspits niet geldt en u dan met korting kunt reizen, heeft u waarschijnlijk een oud VDU en dan kunt u de hele dag voor 40 procent minder reizen in juli en augustus. Abonnementen waarbij je geen rekening hoeft te houden met de daluren zijn: Altijd Vrij - altijd gratis Kids Vrij - altijd gratis voor kinderen van 4 tot 12 jaar Het moment van inchecken is bepalend Check je om 15:50 in en om 16:45 weer uit. Stap je over op een nieuw abonnement, dan kun je niet meer terug naar het oude abonnement. Zo mag u met sommige treinkaartjes acties als de, nS, meereiskaart en de, blokker Dalvrij dagkaart enkel in de daluren reizen, maar voor reizigers op lange trajecten als Amsterdam - Groningen zou een treinreis anders onbegonnen werk zijn. Regelmatig ontvangen wij de vraag of het mogelijk is om voor de spitsuren in te checken, waardoor er met dalurenkorting kan worden gereisd in de spits. De daluren elke tien minuten een trein rijdt tussen Spijkenisse en Rotterdam Centraal Station. Reizen met korting in daluren met de OV chipkaart kan problemen opleveren.

Douglas nl kortingscode
Sea life blankenberge korting gezinsbond


Sitemap