Met korting reizen zonder ov


met korting reizen zonder ov

voor de spits? Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve. Dan kun je die in de spits bij NS afmaken. U kunt ook reizen met een eenmalige chipkaart (uitsluitend voltarief!).

Goedgemerkt kortingscode mei
Desenio kortingscode maart 2019
Vennenbos zwembad korting

OV Prijswijzer, het is een behoorlijke klus om een passend OV-abonnement te vinden, zeker als je reist met verschillende OV-bedrijven. Kijk op de website van Studentenreisproduct voor meer informatie. Voor bepaalde delen van Nederland kun je een regionaal sterabonnement kopen. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking. Wat is het Studentenreisproduct? Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers krijgen 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Het aantal sterren geeft aan hoeveel zones je vanuit de centrumzone naar alle richtingen vrij kunt reizen. Dan reist u zonder korting.

Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. De prijs is afhankelijk van het aantal sterren en het gebied waar je in reist. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Voor bepaalde bussen kan een toeslag gelden. Controle, in de trein en op het perron moet u over een geldig vervoersbewijs beschikken. Controles vinden in de regel plaats in de trein, maar kunnen incidenteel ook op het perron of bij het in- en uitstappen plaatsvinden. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Het abonnement Altijd Vrij Maand kunt u ook kopen in de webshop.

Atkins met korting, Dominos kortingscode juli 2019,


Sitemap