Korting veiligheids-sloten.nl


korting veiligheids-sloten.nl

bij het kopen body en fitshop levertijd belgie van een ringslot: Heeft het ringslot een ART-keurmerk (ART-2)? Hoe groot is de diameter van de kabel? Uiteraard heeft ook kettingsloten en beugelsloten die geschikt zijn als motorslot of scooterslot. . Neem dan contact met ons.

Wat is het precieze doel? Naast de veiligste fietssloten bieden wij op onze site een gedegen anti-diefstal voorlichting en lichten we graag bestaande keurmerken aan u toe. De dikte van de ring is daarbij van belang.

Korting veiligheids-sloten.nl
korting veiligheids-sloten.nl

Kortingsbon bregjeza, Hawaii-feest.nl kortingscode,

Zoekt u een slot voor de motor? Kettingslot (voor fiets, scooter, motor) voor- en nadelen Voordelen kettingslot: Extra veilig: veel keuze aan kettingsloten met ART-keurmerk, dus geschikt voor verzekering Vaak gemaakt van gehard staal en met dikke schakels Flexibel: makkelijk en snel om de tweewieler én een vast object heen te slaan. Bij een scooter gaat het om ART-3 of ART-4. In de productomschrijving van alle genoemde sloten voor fiets, scooter en motor leest u en ziet u de exacte details. Met betrekking tot andere eigenschappen van een schijfremslot: is het voorzien van een alarmfunctie, met meerdere elektronische functies van dien? Dit is relevant omdat een verzekeringsmaatschappij dit als eis zal stellen. Maar ook een extra brede opening kan handig of noodzakelijk zijn. Is het inclusief auto clicksysteem? Blijf op de hoogte van onze acties. Vriendelijke helpdesk Onze helpdesk staat u graag te woord. Hoeveel reservesleutels worden meegeleverd?

Nl, veiligheids - slotenkorting veiligheids-sloten.nl


Sitemap