Cjp korting pathe groningen


cjp korting pathe groningen

-pas 12 tot en met 17 ouder dan 65: Een geldige legitimatie. Nog geen, cJP -pas? Overzichtelijk mos carwash kortingsbonnen zoetermeer en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. CJP -pas krijgen veel extra korting! .

cjp korting pathe groningen

Andrs living korting
Wanneer heb je korting met ov
Toverland halloween 2019 tickets korting
Dagje drievliet met korting

Pathe, arena met 14 zalen en maarliefst.250 stoelen! Pathé ladies nights De Pathé ladies night is al bijna een begrip geworden. Snel tickets kopen, gezellig naar de film voor een lage prijs! Als je twee films bezoekt heb je dit bedrag er al uit! Als u de kaart of pas niet kunt laten zien, dan vragen wij u het verschil bij te betalen. . Dat is slechts 7 per kaartje! CKV-Cultuurkaart, scholieren kunnen met de CKV-pas betalen bij de kassa.

We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels. Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Pathé exclusief geselecteerd. Bij de ticketcontrole vertoon je: Voor studenten: Een geldige studentkaart van een Nederlandse MBO-, HBO- of WO-instelling. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!


Sitemap