Korting geboortekaartjes hipdesign


korting geboortekaartjes hipdesign

Dat kan het beste door twee aparte bestellingen te plaatsen. Dan is de bevalling geweest en is het tijd om iedereen jullie leuke kaartje te sturen met alle gegevens van de baby. De verzendkosten gelden niet voor de proefdruk en directe verzending naar geadresseerden.

Onderstaande websites gebruiken misleidende kortingscodes. Wij werken elke dag met passie en liefde aan. Zo vind je bijvoorbeeld kraamborrelkaartjes in de stijl van je geboortekaartje en kan je ook voor.

Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden (Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist) of te overhandigen. Als je vooraf de enveloppen bestelt, kan je deze al schrijven. PostNL bezorgd het pakket zelf bij op het door jou opgegeven adres. Mijn kaartjes zijn niet op tijd geleverd, wat nu? Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt. Met een excelbestand met alle adressen kunnen we de adreslabels printen.

Geboortekaartjes maken - Unieke Ontwerpen - hipDesign
Geboortekaartje hipdesign - Viva Forum
HipDesign Reviews en ervaringen hipDesign

H&m club korting
Samsonite 50 korting


Sitemap