Kortingscode park molenheide


kortingscode park molenheide

Aanbiedingen Acties 10 korting voor klanten van Partena 10 korting voor klanten van Partena. Hou je het liever rustig dan kan een gezonde wandeling in het 100 Ha grote. Libelle korting, park Molenheide verwent kinderen én ouders. Officieel een attractie op wereldniveau en een die je gegarandeerd nooit meer vergeet. Een gigantisch indoor speelparadijs, een zwembadcomplex, een gloednieuwe award winning indoor minigolf, een themabowling, Zet je schrap voor een bombardement van vakantiepret in het kindvriendelijkste vakantiepark van Belgi! Logisch dus dat Park Molenheide. Park Molenheide draait bovendien op 100 bio-energie en is CO2 neutraal.

Toch liever wat sporten? Afkoelen kun je het best in Kids Valley, hét indoor speelparadijs van Belgi. In Aquapolis goed voor maar liefst 4 zwembaden kunnen de kleintjes spetteren in het warme (32) kabouterbad, terwijl de grote belhamels zich wagen op de vier spectaculaire glijbanen en het subtropische zwembad. Op TagCity vind je bovendien ook kortingsbonnen die enkel onze leden kunnen afdrukken. Kinderen leven zich uit in het mega indoor speelparadijs Kids Valley met sprookjeskasteel en piratenburcht. Bovendien komen de waterliefhebbers volop aan hun trekken in het zwemparadijs.

Speelplezier in Kids Valley. Das weeral geld gespaard! Deze actie geldt voor nieuwe boekingen en is niet cumuleerbaar met andere voordelen en/of acties. Wie baantjes wil trekken, vindt zn gading in het 25-meterbad. Combineer de dubbele vroegboekkorting met een familie en weekkorting en ontvang een korting tot wel 44! Molenheide by Night is een magische fakkeltocht die zeker de moeite waard.


Sitemap