Sauna palestra braamt prijzen


sauna palestra braamt prijzen

vindt u hier gezellige pleinen zoals de Korenmarkt, als u uit wilt gaan bent u hier op de juiste plek. Het personeel is zeer enthousiast en vriendelijk, wat de sfeer ten goede komt. Het ligt op grote afstand van de dagelijkse drukte en toch dicht bij interessante plaatsen als de historische Hanzestad Zutphen en winkelstad Arnhem. Je hoeft je er niet te vervelen. Palestra biedt echter 'n totaalpakket. Speeltuin, spelotheek, algemeen 24-uurs SOS service, bar, receptie. In het overdekte zwembad met diverse waterattracties zal zowel jong als oud zich goed vermaken.

Daarnaast behoort een huifkartocht door de bossen ook tot de mogelijkheden. Bovendien is het niet zo massaal, maar ook al is het nog zo druk, je loopt elkaar niet in de weg. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen bij de beauty wellness centrum Palestra.

Wij wonen er dicht in de buurt, dat speelt natuurlijk wel mee. Faciliteiten Landal Stroombroek, voor de sportievelingen zijn er onder andere tafeltennistafels, een jeu de boules-baan en midgetgolfbaan. Omgeving Landal Stroombroek, de Gelderse Achterhoek is een mooi natuurgebied dat u te voet of per fiets prima kunt ontdekken. Voor een gezellig diner gaat u naar Timbers Brasserie op het park, waar de kids kunnen zelf wat van het Bollo buffet kiezen. Maar er is nog attractiepark kaartjes met korting veel meer te doen zoals, massage's, klankschaalsessies, kriebelvisjes en nog veel meer. Ook dat kunt u doen op Landal Stroombroek. De collectie van dit museum bestaat uit een door, Henriette Polak-Schwartz, bijeengebrachte collectie figuratieve Nederlandse kunst uit de 20e eeuw.


Sitemap